Rovněž masivní zvuk, zcela nové barevné provedení: JBL PartyBox Stage 320 JBL PartyBox Club 120 jsou nyní k dispozici v bílé barvě

17.09.2024

Amsterdam, 15. září 2024 – JBL PartyBox Stage 320 JBL PartyBox Club 120, které jsou nyní dostupné v bílé barvě, se postarají o to, aby každá párty vypadala stejně dobře, jak zní. Nové bílé PartyBoxy jsou nabité výkonným zvukem JBL Pro Sound a dynamickou světelnou show, která se synchronizuje s vaší hudbou, a dodá vaší párty barevný nádech. 

Hledáte párty reproduktor, který bude vyhovovat vašemu stylu? S novým provedením v cool bílé barvě, a čistým vzhledem s charakteristickými oranžovými JBL prvky, dodají párty reproduktory, JBL PartyBox Stage 320 a PartyBox Club 120 White, vaší párty zcela nový rozměr. Organizujete tematickou párty nebo slavíte narozeniny? Nejlepší atmosféru dosáhnete s JBL PartyBoxem. Velké basy a adaptivní světelná show s hvězdnými efekty, chladnými světelnými stopami a stroboskopickými efekty na vaše přátele udělají určitě obrovský dojem.

Díky teleskopické rukojeti a kolečkům na JBL PartyBoxu Stage 320 a rukojeti na JBL PartyBoxu Club 120, se vaše párty přenese z interiéru do exteriéru nebo z domu do domu opravdu jednoduše, a přemění jakýkoli prostor na ultimátní párty. Oslavujte celou noc! K dispozici máte až 18 hodin hracího času s PartyBoxem Stage 320, a 12 hodin s PartyBoxem Club 120. Chcete slavit ještě déle? Jednoduše vyměňte vybitou baterii za náhradní*, a vaše hudba a světelná show mohou běžet celou noc.

Na váš večírek plánuje přijít více přátel, než jste očekávali? S podporou technologie Auracast, která je v těchto JBL PartyBoxech integrovaná, můžete propojit neomezené množství Auracast reproduktorů, a vytvořit tak synchronizovaný zvukový zážitek, který vylepší každé setkání.

Nové JBL PartyBoxy, Stage 320 White a Club 120 White přicházejí na český a slovenský trh 15. září 2024.

* Vyměnitelná baterie se prodává samostatně.

Pošlete článek známému