Vychutnejte si vaše oblíbené skladby kdekoli s JBL Tour PRO 3: Nová generace TWS sluchátek s displejem

28.08.2024

Nejpokročilejší Smart nabíjecí pouzdro a vůbec první JBL sluchátka se dvěma měniči poskytují maximální akustický výkon a pohodlí

STAMFORD, Connecticut – 21. srpna 2024 – Společnost JBL, průkopník v oblasti audio technologií, oznámila nové JBL Tour PRO 3, zatím nejpokročilejší True Wireless Stereo (TWS) sluchátka. S představením dvou měničů, prostorovým zvukem JBL Spatial 360 se sledováním hlavy, True Adaptive Noise Cancellation 2.0 a Smart nabíjecím pouzdrem s opravdu unikátními funkcemi, JBL Tour PRO 3 definují zcela nový uživatelský zážitek a unikátní způsob používání TWS sluchátek. 

Ničím nerušené pohodlí a hudba „kdekoli“.

Mezi inovacemi sluchátek JBL Tour PRO 3 je v popředí druhá generace nabíjecího Smart pouzdra. Pouzdro poskytuje nejen plnou kontrolu nad funkcemi sluchátek, ale funguje také jako bezdrátový zvukový vysílač, který umožňuje poslech hudby kdekoli a z jakéhokoli USB nebo analogového zdroje, jako je například palubní počítač pro sledování filmů v letadle. Jednoduše připojte vaše nabíjecí pouzdro, a okamžitě si můžete vychutnávat přenášený zvuk filmu nebo skladeb.

Novinkou je také přímé 2.4GHz spojení mezi pouzdrem a sluchátky, které je navíc stabilnější a jejich latence je výrazně nižší než u klasického Bluetooth propojení mezi sluchátky a jejich příslušným pouzdrem, díky čemuž jsou tato sluchátka ideálním společníkem pro hraní her, hovory*, filmy a samozřejmě poslech hudby.

JBL Tour PRO 3 je prvním modelem TWS sluchátek od JBL s plnou funkcionalitou technologie Auracast. Jednoduše váš zvukový obsah sdílejte s jakýmkoli zařízením, které je technologií Auracast podporováno. Dosáhnete toho pomocí tlačítka Auracast na displeji nabíjecího Smart pouzdra, nebo se připojte k existujícímu Auracast vysílání jednoduchým klepnutím na pouzdro nebo použijte příslušnou aplikaci.

Propracované Smart pouzdro má navíc o 30% větší displej než jeho předchůdce, a to vše v menším, kompaktnějším obalu. Obrazovka poskytuje bezproblémovou kontrolu nad přehráváním hudby, přístupem k ID3 tag, což umožňuje na displeji vidět název interpreta a název skladby, ale také na něm vidíte informace jméno volajícího, informace o mediálních souborech, a mnohem více, aniž byste museli použít váš mobilní telefon.

Pohlcující prostorový zvuk Spatial 360 se sledováním hlavy

Sluchátka JBL Tour PRO 3 byla také obohacena novou technologií prostorového zvukuJBL Spatial 360 a sledováním hlavy. Tyto technologie jsou kompatibilní s jakýmkoli zdrojem zvuku, a to, ať už při sledování filmů, nebo hraní videoher. Tato technologie přemění stereo zvuk na zcela pohlcující prostorový zvukový zážitek.

Legendární JBL PRO Sound

Vychutnejte si vysokou kvalitu, bez ohledu na to, co posloucháte. Sluchátka JBL Tour PRO 3 se mohou pochlubit revolučním hybridním systémem duálního měniče v každém sluchátku, který přináší legendární zvuk JBL Pro Sound. Vyvážený měnič armatury zvládá vysoké tóny s vysokou čistotou, čímž umožňuje 11 mm dynamickému měniči, aby poskytoval výkonné, čisté basy a živé vokály. S vyhrazeným DAC kodekem v každém měniči, který reprodukuje specifickou část frekvenčního rozsahu od 20 Hz do 40 kHz, si vychutnáte každý detail v úžasném rozlišení, který má ke studiové reprodukci zvuku blíže než kdykoli předtím.

Bezdrátový zvukový kodek s certifikací Hi-Res LDAC** zvyšuje kvalitu zvuku ještě více a poskytuje třikrát více údajů než standardní kodeky Bluetooth, což vede ke zvuku ve výjimečném vysokém rozlišení.

„JBL Tour PRO 3 představují zcela novou audio platformu vyvinutou pro zvukovou dokonalost, neboť stanovuje nové standardy v oblasti přizpůsobení, výkonu a pohodlí. Nová generace nabíjecího Smart pouzdra mě nadchla mimořádně, a to zejména díky inovativní technologii audio vysílače, která odemyká řadu potenciálních scénářů pro zlepšení kvality zvuku a zlepšení zážitku z poslechu,“ řekl Carsten Olesen, prezident Consumer Audio vs. HARMAN. 

Adaptivní zážitek z poslechu

Sluchátka JBL Tour PRO 3 jsou navržena tak, aby poskytovala vynikající kvalitu zvuku bez ohledu na jejich nastavení. Jsou také vybavena nejnovější technologií JBL True Adaptive Noise Cancellation 2.0. Tento pokročilý systém měří hladiny hluku rychlostí více než 50 000 krát za sekundu a přizpůsobuje se změnám prostředí, přičemž dokáže únik zvuku kompenzovat.

Pro dosažení prvotřídního komfortu a výkonu se JBL Tour PRO 3 dodávají s rozsáhlým výběrem možností silikonových nástavců. Váš ideální tvar si vyberete z pěti různých velikostí nástavců a jednou dodatečnou sadou pěnových ušních nástavců.

Se šesti mikrofony a hydrodynamickým větru-odolným designem zajišťují sluchátka Tour PRO 3 čistý a nezkreslený přenos hlasu během hovorů. Sluchátka používají nový, patentovaný, JBL Crystal AI algoritmus pro zlepšení čistoty vašeho hlasu během hovoru i v hlučném prostředí. Váš hlas bude čistý nejen na místech se zvýšenou hladinou hluku, jako je provoz nebo metro, ale také v hlučnějších situacích, jako například v kavárně.

Vylepšete svůj zážitek z telefonování pomocí nového inteligentního ekvalizéru hovorů, Voice Call. Ten je vybaven optimalizátorem úrovně zvuku, který pomáhá snižovat úroveň hlasitosti hlasitějších lidí, nebo naopak, zesilovat hlas lidí, kteří mluví tiše.

Personalizované, zevnitř i zvenčí

Maximálně personalizovaný zvuk je možný díky funkci sluchového testu, Personi-fi 3.0, který nabízí přizpůsobitelný zvukový profil. Tento JBL algoritmus přesně měří a upravuje individuální profily sluchu pomocí 12 pásem, které slouží ke kompenzaci EQ a 14 kolísavých tónů. Úpravy se nově provádějí samostatně pro každé ucho, což poskytuje dosud nejvíce přizpůsobitelný zážitek z poslechu.

JBL Tour PRO 3 navíc umožňují uživatelům přizpůsobit si tapetu uzamčené obrazovky displeje libovolnou fotografií a podporují příkazy zobrazení ve 13 jazycích.

JBL Tour PRO 3 budou k dispozici na jbl.cz v černé a latte barvě v září 2024 za maloobchodní cenu přibližně 7499 Kč.

* JBL Tour PRO 3 mají certifikaci ''Zoom''
** LDAC je k dispozici pro všechny telefony se systémem Android 8.0 a výše, ale bez podpory pro iOS. 

Pošlete článek známému