Vylepšete svůj herní zážitek stylově s novými herními sluchátky JBL Quantum

06.09.2024

Představujeme 5 nových sluchátek JBL Quantum s nepřekonatelným zvukem na jakékoli platformě

Kolín nad Rýnem, 21. srpen 2024 – Měníme pravidla hry, a to pro každého hráče. S pěti novými herními sluchátky ze série JBL Quantum a novými pestrými barvami, ze kterých si vybere každý. Ať už raději hrajete bezdrátově s novými JBL Quantum 360 Wireless nebo chcete sladit svou konzoli, Nintendo Switch*, s JBL Quantum 100N, obnovená řada JBL Quantum přišla s něčím novým pro každého. Se čtyřmi novými barvami, ze kterých si můžete vybrat, je JBL Quantum 100M2 dokonalým doplňkem pro finalizaci vašeho herního setupu. 

Bezdrátová zábava

Zažijte skutečně pohlcující gameplay s novými sluchátky JBL Quantum 360 Wireless, které jsou kompatibilní s PC, a konzolemi od PlayStation a Nintendo. Sluchátka jsou navíc vybavena funkcí JBL QuantumSURROUND a 40 mm měniči poháněnými ikonickým JBL ''QuantumSound'' zvukem, který zaručí přesný a vysoce kvalitní zvuk. Vychutnejte si až 22 hodin nepřerušovaného hraní a pohodlný, lehký design s odnímatelnými látkovými náušníky, které zaručí komfort při dlouhých hodinách hraní. Zapomněli jste si sluchátka nabít předem? S našimi sluchátky, můžete hrát a nabíjet současně, takže vám šťáva v baterii nikdy nedojde. Díky odnímatelnému ''Boom'' mikrofonu budete navíc vždy v centru dění a vaši spoluhráči vás uslyší jasně a zřetelně.

Zvuk podle vás

Kabelová sluchátka JBL Quantum 100M2, ideální pro příležitostné hráče, jsou vybavena čtyřmi novými barvami, které perfektně ladí k vašemu osobnímu stylu. Jejich lehký horní oblouk, spojující levé a pravé sluchátko, a odnímatelné náušníky z paměťové pěny jsou navrženy tak, abyste se během celodenního hraní cítili pohodlně, bez ohledu na to, jakou herní platformu preferujete. Sluchátka Quantum 100M2 jsou poháněna technologií JBL ''QuantumSound Signature'', což poskytuje dokonalou přesnost, díky které uslyšíte každý detail.

Zvyšte úroveň vašeho hraní na každé platformě

JBL Quantum 100N a JBL Quantum 50N, které doplňují řadu konzolových sluchátek JBL Quantum, jsou ideální pro hráče Nintendo Switch. Ať už upřednostňujete sluchátka přes hlavu nebo sluchátka do uší, Quantum 100N a 50N jsou navrženy tak, aby poskytovaly ikonický zvuk ''JBL QuantumSound Signature'' do vaší oblíbené herní konzole. Sluchátka Quantum 100N mají stejně pohodlný design jako Quantum 100M2, v ikonických barvách Nintendo Switch, zatímco sluchátka Quantum 50N využívají technologii Twist Lock s ultra měkkým silikonem, který zaručuje bezpečné a pohodlné nošení během dlouhých herních sezení. 

Preferujete mobilní hry? Zažijte působivý zvuk ''JBL QuantumSURROUND'' se sluchátky do uší JBL Quantum 50C, které jsou kompatibilní s USB-C portem. Jejich vestavěný mikrofon, zaměřený na váš hlas je optimalizován pro hraní s více hráči, takže se do boje můžete připojit kdekoli jste. 

JBL Quantum 360 Wireless jsou nyní navíc kompatibilní i s aplikací JBL Headphones, a také se softwarem JBL QuantumEngine, se kterým jsou kompatibilní i sluchátka JBL Quantum 50C. V tomto softwaru si umíte nastavit EQ, mikrofon nebo prostorový zvuk. JBL Quantum 360 Wireless a JBL Quantum 100M2 jsou dostupné v černé, bílé, fialové a tyrkysové barvě. 


JBL Quantum 360 Wireless JBL Quantum 100M2 JBL Quantum 100N JBL Quantum 100N JBL Quantum 50C 
Konektivita Bezdrátové 2.4 GHz digitální připojení a Bluetooth ve verzi 5.2 3,5mm jack kabel 3,5mm jack kabel 3,5mm jack kabel 3,5mm jack kabel + USB-C adaptér
Zvuk JBL QuantumSURROUND s certifikací Zoom Windows Sonic Spatial JBL Quantum SOUND JBL Quantum SOUND JBL QuatumSOUND lze nastavit v softwaru, JBL QuantumENGINE
Mikrofon Odnímatelný Boom mikrofon Odnímatelný Boom mikrofon Odnímatelný Boom mikrofon Inline mikrofon Inline mikrofon
Noise Cancelling Pasivní Pasivní Pasivní Pasivní Pasivní
Pohodlí Látkový, texturovaný hlavový pás a odnímatelné látkové náušníky z paměťové pěny Plastový hlavový pás a odnímatelné látkové náušníky z paměťové pěny Plastový hlavový pás a odnímatelné PU náušníky z paměťové pěny TwistLock™ TwistLock™
Cena 2499 Kč 999 Kč 999 Kč 749 Kč 1249 Kč

*JBL Quantum 100N a JBL Quantum 50N nejsou licencovány ani spojeny se společností Nintendo.

Pošlete článek známému