Začněte párty s JBL PartyBoxem, a vylepšete atmosféru s JBL PartyLights

17.09.2024

Amsterdam, 15. září – Je čas vaši párty rozsvítit. Seznamte se s novinkami JBL PartyLight Beam a JBL PartyLight Stick. Propojte PartyLights s vaším JBL PartyBox reproduktorem a vytvořte poutavou světelnou show, která na vaše přátele určitě zapůsobí. Díky nastavitelným světelným efektům a možností upravit rychlost těchto efektů můžete své JBL PartyLights nastavit tak, aby svítily v rytmu jakékoli skladby.  

Chcete vaši párty posunout na vyšší úroveň? Ať už jsi váš JBL PartyBox berete na internátní párty, narozeninové oslavy, nebo párty u vás doma, JBL PartyLights se postarají o to, aby byl váš večírek nezapomenutelný, a také o to, aby vypadal tak dobře, jak to zní. Připojením párty světel, JBL PartyLight Beam k vašemu PartyBoxu, získáte zářivý 330o barevný displej, který svými barevnými světly vyplní každou místnost a snadno se s rytmem vaší hudby synchronizuje. Rytmickou světelnou show s JBL algoritmem detekce hudby můžete nastavit automaticky nebo manuálně, čímž zrychlíte nebo naopak zpomalte světla, díky čemuž vaše párty nabude dokonalou atmosféru.  

Hledáte ještě více pohlcující zážitek? Ohromte své hosty s nabíjecí světelnou tyčí, JBL PartyLight Stick. S až 8 hodinami hraní po úplném nabití, můžete vzít JBL PartyLight Stick do kterékoli místnosti a bavit se celou noc. Integrovaný AI algoritmus zaručí automatickou synchronizaci 360o LED světelné show s rytmem vašeho seznamu skladeb. JBL PartyLight Stick dodává zcela nový rozměr jakémukoli vnitřnímu a vnějšímu prostoru.  

Čím větší, tím lépe. Spárujte více JBL PartyBoxů* přes funkci Auracast, připojte své PartyLights přes Bluetooth a vytvořte tak nejvzrušující párty. Rychlé nebo pomalé skladby? JBL PartyLights se přizpůsobí všemu. Pomocí aplikace JBL PartyBox nebo JBL One si nastavíte všechny funkce světelných efektů podle sebe.

JBL PartyLight Beam a JBL PartyLight Stick budou dostupné od září, a to za 3269 Kč a 2499 Kč.

*Funkcí Auracast momentálně disponují JBL PartyBox Stage 320 JBL PartyBox Club 120

Pošlete článek známému